RADIONICA NA PLATFORMA HR / KLIKER FESTIVAL ZAGREB
6.5.2016. 1:53:23h
Kad mladi kritičari naoštre pera, perje leti posvuda!
U sklopu Kliker festivala u Zagrebu se 16. i 17. travnja održala Radionica kreativnog pisanja za mlađahne zaljubljenike u izvedbene umjetnosti i pisanje pod vodstvom Igora Tretinjaka i Dejana Košćaka
Izvor: kritikaz.com
Autor: Igor Tretinjak
Neispričana bajka / Stefano Katunar

Radionicu su vodili Igor Tretinjak i Dejan Košćak, a plod dvodnevnog rada kroz igru i igre kroz rad dvije su kazališne kritike predstave "Neispričana bajka" iz pera 11-ogodišnjih Tonke Kovačić i Branimira Erdeljca te nekoliko intervjua s plesnim umjetnicima, koji su sudjelovali na Kliker festivalu u sklopu Platforme HR.

Prije no što se bacite na čitanje kritika, moramo vam reći kako su tekstovi isključivi plod promišljanja mladih kritičara, dok su voditelji radionice svoje prste upleli tek ih lagano usmjeravajući, ako su se izgubili i gnjaveći ih i daveći da svaki svoj stav moraju objasniti i pojasniti.

Dojam je voditelja nakon odrađene radionice kako gledatelji sa zadatkom (silno važnim, gotovo nužnim) kritiziranja puno više uživaju u kazališnom činu od pasivnih gledatelja. Stoga, hrabro krenite u ludo uzbudljive kritičarske vode, sigurno ćete profitirati! No dosta naših mudrovanja. Usmjerimo se onima zbog kojih smo sve i organizirali - malim kritičarima.

Tekst Tonke Kovačić pročitajte ovdje.

Tekst Branimira Erdeljca pročitajte ovdje.  

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved