OD 10. DO 23. KOLOVOZA
'Iglica' otvara ljetni kamp BESA na Visu
Predstava 'Iglica', nastala u suradnji kazališta Mala scena i Triko Cirkus Teatra iz Zagreba, otvara kazališni kamp BESA koji će se održavati na Visu od 10. do 23. kolovoza
Objavljeno: 12.8.2015. 4:47:41
Iglica / Mala scena

Treću godinu zaredom VIS će biti domaćin BESA kazališnog kampa koji se ove godine ističe Festivalom umjetničkog stvaranja i života na Otoku, a svi sadržaji besplatni su za posjetitelje.

Na BESI će ove godine sudjelovati Damir Imamović i Sevdah takht, Repassage (pobjednici ovogodišnjeg HR Demo kluba, ST) Vibrica (ZG), Nilla i File (Vis/ST), Mala scena (ZG), Triko Cirkus teatar (ZG), Teatar PocoLoco (ZG), AKB.Nušić (Srbija), Kazalište BESA (Vis).

U radioničkom dijelu programa niz priznatih domaćih i stranih umjetnika poput Lee Delong, Nenada Kovačića, Nikoline Komljenović, Niki Valente, Lene Plavšić, Mije Burčul, Cvetina Aničića, Ivana Dobrana, Stjepana Tafre održat će 10 kazališnih radionica za djecu i odrasle, za profesionalce mastreclassove, za neprofesionalce radionice raznovrsnih kazališnih izričaja od akrobacija na svili, glasa i pokreta, fizičkog kazališta, lutkarstva, improvizacije...

Sjedište Kampa je Ljetna pozornica Kulturnog centra u Visu, a sve detaljnije informacije o programu, prijavama, uvjetima sudjelovanja nalaze se na www.besa.hr i Facebook profilu Skok u vis.