PRIJAVE DO 1. LISTOPADA
S Ganzom i Kritikazom do najbolje kritike!
Prsti ti gore od krize u koju si upao/la preko ljeta? Jedva čekaš opisati svijetu zašto moraju pogledati neku predstavu i kako je promijenila tvoj život? Pišeš brzo, kvalitetno i sažeto? Pa ti si onda sigurno naš novi/a, bijesno dobar/ra Ganz novi kritičar/ka!
Objavljeno: 28.9.2016. 14:17:09
Izvor: kritikaz.com
Autor: I. T.
Pobješnjeli Ganz novi festival traži kritičare / http://ganznovi.sczg.hr/

Ove godine, Ganz se održava u svom pobješnjelom izdanju od 13. do 16. listopada u SC-u. Ulaz je besplatan, a fokus Ganza okrenut je prema kazalištu kao mehanizmu kojim se rješavamo bijesa, između ostaloga, i lomljenjem kritičarskih pera nad našim predstavama!

Što tražimo od vas, naši budući kritičari i kritičarke? Vaše dvije objavljene ili neobjavljene kritike koje s dvije-tri rečenice o sebi trebate poslati na mailedukultura.sc@gmail.com do 1. listopada 2016., a najbolji će imati čast kritički popratiti ovogodišnji Ganz.

Kritike će biti honorirane i objavljene na internetskoj stranici festivala te u festivalskom Biltenu, koji ćete u trajanju festivala moći pronaći u Savskoj 25. Ako se pitate što u naslovu radi Kritikaz, došli smo i do toga - najbolje kritike naći će svoje mjesto i na našem portalu, gdje je vječna slava kritičarska osigurana. Juhu! Pratite nas na Facebooku i ako možda i ne budete pisali za portal, sigurno ćete ga htjeti čitati (ako ga već sad ne čitate).

Do čitanja, pisanja & uređivanja,
Pobješnjeli Ganz novi tim i Kritikaz