"DAVEŽ" U SCENI "GORICA"
26.11.2015. 4:37:50h
Igre (ludosti) bez granica u psihijatrijskoj ordinaciji
U ponedjeljak, 30. studenog 2015. godine u 20 sati u Sceni “Gorica” održat će se premijerna izvedba predstave "Davež", u režiji Stojana Matavulja
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Davež / Berislav Tomičić

Radnja komedije "Davež" odvija se u psihijatrijskoj ordinaciji, gdje pacijent izludi psihijatricu koja i sama završi na liječenju. Za vrijeme liječenja, ona svoje slučajeve prepušta suprugu, također psihijatru. Upravo će njega do živčanog sloma dovesti isti onaj davež koji je izludio njegovu suprugu. Tko je ovdje lud, saznajte na grupnoj terapiji.

Predstavu je režirao Stojan Matavulj, a glume Iskra Jirsak, Marko Makovičić i Goran Malus.

Repriza predstave održat će se 4. prosinca 2015. godine s početkom u 20.00 sati u dvorani Galženica. 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved