"IVICA I MARICA", OD 1. LIPNJA
30.5.2016. 14:16:38h
Slavna bajka omotana pjesmom i svjetlom u KL Zadar
U srijedu, 1. lipnja u Kazalištu lutaka Zadar održat će se premijera predstave 'Ivica i Marica', u dramatizaciji i režiji Davora Grzunova
Izvor: kritikaz.com
Autor: I. T.
"Ivica i Marica" / klz.hr

Kako stoji u najavi predstave "Ivica i Marica", "priča o bratu i sestri koje siromašni roditelji ostavljaju na milost i nemilost dubokoj šumi, uvijek i nanovo poziva na nova čitanja, interpretacije, kontekstualizacije i na nove inscenacije. Ovaj je put ta poznata priča „izazvala“ i našeg Davora Grzunova na stvaranje predstave, namijenjene najmlađoj publici".

Predstava će, unatoč mračnoj temi, donijeti puno pjesme, pokreta i svjetla, stoji dalje u najavi predstave za djecu stariju od tri godine.

Dramatizaciju, režiju i glazbu predstave potpisuje Davor Grzunov, autor scenografije i lutaka je Darko Petković, a oblikovanje svjetla djelo je Ive Nižića i Frane Papića. U predstavi igraju Vjera Vidov / Ivica, Gabrijela Meštrović Maštruko / Marica, Josip Mihatov / otac / mačak Fredi, Asja Rebac / maćeha i vještica.

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved