NAJAVA: "LOPTICE" U KOMEDIJI
O muško-ženskim odnosima na sasvim nov način
U četvrtak, 21. siječnja u 19.30 sati u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija održat će se premijera kazališne komedije "Loptice"
Objavljeno: 18.1.2016. 5:03:19
Izvor: kritikaz.com
Autor: I. T.
Loptice / B GLAD produkcija

"Loptice" predstavljaju pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koje nude zabavu i okidač za osmijehe, u isto vrijeme preispitujući međuljudske odnose kroz brojne realne i nerealne situacije.

Omnibus u koprodukciji B GLAD Produkcije i ZGK Komedija potpisuje urednik, novinar i pisac Igor Weidlich dok je za režiju zaslužan redatelj i koreograf Igor Barberić.

 „Predstava "Loptice" na prvu me zaintrigirala. Muško - ženski odnosi su uvijek plodno tlo za kazališnu igru i istraživanje, publika se uvijek može prepoznati, ali uvjeravam vas u ovom obliku i na ovaj način ih još niste mogli vidjeti, pogotovo zato što sam siguran da će mnoge iznenaditi karakteri i lica koji će ispuniti scenu“, izjavio je glumac Slaven Španović, uz kojega glumačku ekipu čine Igor Baksa, Petra Kurtela i Dunja Fajdić.

Ulaznice za premijernu izvedbu, 21. siječnja u 19.30 sati, te izvedbu 22. siječnja u 19.30 sati mogu se kupiti po cijeni od 60 kuna na blagajni Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, u Oktogonu te online i na svim prodajnim mjestima sustava ulaznice.hr.

Više informacija o predstavi "Loptice" možete pronaći na adresi www.loptice.com ili na Facebook stranici.