"UNIQUE EXPERIENCE OF THE YEAR"
"Tajne Griča" osvojile važnu međunarodnu nagradu
Popularna turistička tura Zagrepčana i turista, Tajne Griča, dobila je važno međunarodno priznanje
Objavljeno: 2.10.2015. 5:04:11
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Tajne Griča / tajnegrica.hr

Početkom rujna Tajne Griča  nominirane su za The Luxury Travel Guide Award 2016., a nakon glasanja preko 500 tisuća registriranih korisnika iz cijeloga svijeta osvojile su nagradu u kategoriji Unique Experience of the Year.

Sam proces nominacije je nezavisan, a Luxury Travel Guide od siječnja prikuplja nominacije turista i tvrtki, uključujući čitatelje, hotelske goste, putničke agencije i eksperte iz turističke industrije.

U projektu Tajne Griča sudjeluje gotovo četrdeset izvođača (od glumaca i vitezova, do glazbenika i konjanika), predvođenih Marijom Jurić Zagorkom, a iza njega je već šesta sezona, koja je zatvorena sredinom rujna.

Ovaj zanimljiv spoj turističkog razgleda i kazališne predstave od 2009. godine dobiva pohvale posjetitelja, medija i turističke industrije – već treću godinu zaredom Tajne Griča dobitnik su nagrade izvrsnosti koju dodjeljuje Trip Advisor, najveća i najutjecajnija putnička društvena mreža, a prestižni National Geographic Traveller uvrstio je Tajne Griča u svoj izbor najboljih noćnih tura na svijetu.

Godine 2013. Tajnama Griča dodijeljeno je priznanje Hrvatske turističke zajedice u kategoriji Kulturnog itinerera, godinu ranije projekt je dobio nagradu Croatian Business Tourism za najbolji marketinški program hrvatskog poslovnog turizma.

Projekt organizira Katapult promocija u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba.

Više informacija o projektu Tajne Griča pronađite ovdje, te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.