MARKO PETRIĆ NAJBOLJI GLUMAC
26.11.2015. 4:53:07h
"Didu i repi" splitskog GKL-a grand prix u Beogradu
Predstava "Did i repa", autorskog tima Anica Tomić i Jelena Kovačić, osvojila je grand prix na međunarodnom dječjem festivalu "Pozorište Zvezdara" u Beogradu
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Marko Petrić u predstavi "Did i repa" / gkl-split.hr

O najboljima je odlučivao stručni žiri u sastavu Tanja Peternek – Aleksić, dramaturginja, Aleksandra Janković, glumica i Strahinja Savić, redatelj, a osim s grand prixom, Gradsko kazalište lutaka Split doma se vratilo i s nagradom za najboljeg glumca, koju je Marko Petrić za ulogu Mage podijelio s Andrijom Pošom iz Narodnog pozorišta „Taša Jovanović“ iz Zrenjanina za ulogu u predstavi "Veliki dobroćudni div".

Ovim priznanjima nastavlja se niz nagrada koje je predstava „Did i repa“ dobila na festivalima u Hrvatskoj od premijere 2012. godine, među kojima i nagrade za najbolju režiju (Anica Tomić), najbolju dramaturgiju (Jelena Kovačić), najbolju predstavu u cjelini, najbolju žensku ulogu (Milana Buzolić Vučica) i najbolju scensku glazbu (Nenad Kovačić).

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved