POVRATAK U... PROŠLOST
5.11.2015. 14:33:01h
Prepustite se ludo zavodljivoj kazališnoj prašini
Samo zbog vas, nas i ostalih odlučili smo pokrenuti sasvim novu rubriku o starim, pomalo zaboravljenim, no zato ludo zanimljivim teatralijama, "Kazališnu prašinu"
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Antičko kazalište / en.wikipedia.org / Wetman

Povijest je učiteljica života, a kazalište njegov čarobni odsjaj. Što li je onda povijest kazališta? Čarobna i (od)sjajna učiteljica? Štogod bila, odlučili smo je uvesti u Kritikaz kako bismo ponešto naučili i sebe i vas.

Čovjek uči dok je živ i samo tako napreduje. Kad zatvori sve knjige, stane tapkati na mjestu, lagano tonući u vlastitom nestajanju. 

Kako mi ne želimo da vi tapkate na mjestu, odlučili smo otvoriti povijesne knjige, uroniti nosove u njih i zagrepsti po nekim davnim kazališnim danima.

Što smo tamo pronašli? Beskraj zanimljivih crtica te kazališnih pravdi i krivdi ugrađenih u kazalište kakvo smo znali, kakvo znamo i kakvo ćemo tek otkriti.

Od ponedjeljka se uputite s nama u kazališnu prašinu i putem pokupite pokoje zrnce znanja. 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved