HIT TEATAR: "METODA ZA BRAK"
2.11.2015. 5:52:48h
Mogu li bračni problemi biti zabavni?
Nova komedija Hit teatra "MetODA za brak" otkriva kako da brak ne (p)ostane mrak i kako bračne neprilike pretvoriti u nove prilike
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
MetODA za brak / Hit teatar

U komediji punoj poznatih situacija iz muško-ženskih odnosa, kod bračne je savjetnice pomoć potražio gospodin Mikić (Zlatan Zuhrić), našavši se na užarenom stolcu „bračne ordinacije“ između dvije vatre - svoje bolje bračne polovice, koju igra Matea Elezović i opasne doktorice Petre Težak.

"MetODU za brak" dramaturški je 'potkovala' Nina Horvat, a režija je povjerena Ivi Srnec. Bračnoj metODI kojom se uz slatke muke dolazi do nauke, publika se prvi put može podvrgnuti 28. listopada u Vidri, a ne svadbena, već premijerna zvona očekuju se 7. studenog u istom kazalištu.

Kako je bilo na probama za predstavu pogledajte u videu:

 

 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved