UČITE OD NAJBOLJIH
19.9.2015. 0:07:08h
U ZKM stiže učiteljica glume Harryju Potteru i Judeu Loweu
Barbara Housman održat će dramsku radionicu za glumce u Zagrebačkom kazalištu mladih od 20. do 28. rujna 2015. godine
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Barbara Housman / zekaem.hr

Barbara Housman je redateljica i trenerica glume, učiteljica scenskog govora te osebujnosti temeljitog produbljenog, studioznog i minucioznog rada na tekstu.

Ova svestrana dramska pedagoginja radi u kazalištu 35 godina, a među inim provela je šest godina kao jezična savjetnica svjetski poznate - Royal Shakespeare Company.

Između ostaloga, bila je glumačka trenerica glumcima Danielu Radcliffeu i Judeu Lawu u pripremanju projekata u kazalištu i na filmu, no bila je učiteljica nizu poznatih britanskih glumaca.  Također, radila je i kao pomoćnica redatelja u kazalištu Old Vic u Londonu, a nedavno je radila kao savjetnica u radu na ulogama u predstavama Macbeth i Richard III, Julije Cezar, Henry IV i Koriolan Williama Shakespearea.

Autorica je knjige „Finding Your Voice and Targeting Text (and Subtext)“, a radi kao podučavateljica scenskog govora na Central School of Speech and Drama i redateljica u Bristol Old Vic Theatre School. 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved