AUDICIJA ZA PROFESIONALNE GLUMICE
1.6.2016. 8:39:45h
Postanite pomaknuta princeza iz bajke u Sceni Gorica
Scena Gorica poziva profesionalne glumice do 36 godina starosti na audiciju za uloge Snjeguljice i Pepeljuge u komediji "I živjele su sretno...?"
Izvor: kritikaz.com
Autor: I. T.
Audicija / http://joandjax.com/

Sve zainteresirane glumice mogu poslati prijavu s fotografijom, životopisom i showreelom do 7. lipnja na adresu kazaliste@pouvg.hr.

Audicija će se održati 14. lipnja, a o mjestu, vremenu i zadatku za audiciju bit će obaviještene kandidatkinje izabrane u uži krug. Na predstavi će se početi raditi krajem listopada, a premijera je planirana u prosincu. Scena Gorica ne pokriva putne troškove za pripremu i izvedbe.

Tekst predstave "I živjele su sretno...?" potpisuje Nina Horvat, režiju Frana Marija Vranković. U ulozi Trnoružice nastupit će Dunja Fajdić, a "Te neke" Selma Mehić.

"I živjele su sretno...?" nastavak je produkcije "I živjeli su sretno...?" Scene Gorica, u kojoj smo vidjeli što se dogodi kad se sretnu četiri princa iz bajki na momačkoj večeri. Ove sezone moći ćete vidjeti i žensku stranu priče. Susrest će se tako na Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi Trnoružica, Snjeguljica, Pepeljuga i "Ta neka" kojom se oženio princ iz Male sirene.

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved