NOVI TEATAR U GOSTIMA: "DETROIT.HR"
30.5.2016. 14:37:10h
Kazališni dream team i hit komad za novi početak slavnog teatra
Od utorka, 31. svibnja, kazališni program Vatroslava Lisinskog bit će bogatiji za premijernu predstavu Novog Teatra u gostima, brodvejski hit 'Detroit.hr', u izvedbi pravog kazališnog dream teama
Izvor: kritikaz.com
Autor: I. T.
Detroit.hr / Novi Teatar u gostima

Nakon što se dokazala na Broadwayju i West Endu, crna komedija "Detroit.hr", finalistica Pulitzerove nagrade, stiže i u Hrvatsku. I to ne bilo gdje, već je komad koji se vrti oko jednog grada, dva roštilja, četiri nova prijatelja i jednog požara odabran kao početak djelovanja Novog Teatra u gostima, koji se nakon 12 godina stanke ponovno vraća u Lisinski.

Po ekipi koja će sudjelovati u premijernoj predstavi Novog Teatra u gostima možemo zaključiti kako je slavni Teatar u gostima dobio dostojnog nasljednika. U režiji Saše Anočića tako ćemo na sceni gledati Kseniju Marinković, Krešimira Mikića, Ninu Violić, Živka Anočića i predstavnika stare garde Borisa Miholjevića. Kostimografiju potpisuje Marina Milić, a video oblikovanje Willem Miličević.

Cijena ulaznice je 100 kuna, a premijerna izvedba održat će se u utorak 31. svibnja, u 20 h, u maloj dvorani Lisinskog.


Scene iz predstave "Detroit", Playwrights Horizons

 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved