PAP - PERFORMING ARTS PROGRAM
11.3.2016. 4:25:15h
Svašta vidim, svašta znam
Od jeseni 2015. u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti djeluje PAP – Performing Arts Program namijenjen profesionalcima i budućim profesionalcima izvedbene umjetnosti
Izvor: kritikaz.com
Autor: Olga Vujović
Pap - Performing Arts Program / facebook.com/PAPCroatia/

PAP – Performing Arts Program potaknuli su plesni umjetnici Vesna Mačković i Žak Valenta, a obuhvaća edukativni i rekreativni program, te od veljače 2016. i teorijska predavanja.

Redovni satovi edukativnog programa sastoje se od tri cjeline: fizičkog kazališta (Žak Valenta), vokalne tehnike (Davorka Horvat) i suvremenog plesa (Ognjen Vučinić). U veljači je muzikologinja Đurđa Otržan održala dva predavanja s temama „Prikazivanje ljudske figure kroz povijest“ i „Ples na umjetničkim prikazima kroz povijest“ na asocijativan način  prikazujući  promjene u odnosima plesa i društva na temelju odabranih primjera s različitih zemljopisnih lokacija i iz povijesnih razdoblja.

Od ožujka počinje i rekreativan program namijenjen ljudima čiji posao zahtijeva višestano sjedenje, odnosno trećoj životnoj dobi i njihovim unucima. Teorijska predavanja dio su inicijative „Umjetnost dostupna svima“ gdje sami posjetitelji, nakon odslušanog predavanja, odlučuju o cijeni ulaznica ovisno o vlastitim financijskim mogućnostima i zadovoljstvu doživljenog. 

 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved