O LA LA!
2.9.2015. 4:22:47h
Spužva Bob postaje mjuzikl, David Bowie piše songove
Spužva Bob seli na raspjevane kazališne daske s izuzetno jakim imenima zaduženim za songove
Izvor: theguardian.com
Autor: Kritikaz.com
Spužva Bob / http://nightsfankevin.deviantart.com/

Nickleodeon je u ponedjeljak objavio, a The Guardian prenio, da će najpoznatiji svjetski spužvić 2016. godine male ekrane zamijeniti raspjevanim kazališnim daskama.

Da omiljeni crtić milijuna klinaca u velikom stilu pređe na kazališne daske pobrinut će se, između ostalih, David Bowie, John Legend, Cyndi Lauper, Joe Perry, Aerosmith Steven Tyler i Flaming Lipsi, zaduženi za originalne songove za mjuzikl.

Razlog zašto su se upravo ta jaka imena našla među autorima objasnio je Russell Hicks iz Nickleodeona: "Svi su ti nevjerojatni glazbenici fanovi Spužve Boba".

"Glazba je oduvijek bila vrlo važan element crtića i projeekt je svim odabranim glazbenicima velik izazov... Već sad imamo priču i libreto bogato začinjene prepoznatljivim elementima iz svijeta Spužve Boba", dodao je Hicks.  

Mjuzikl će režirati Tina Landau, autor libreta je Kyle Jarrow, dok imena glumaca još nisu objavljena. Premijera se očekuje 7. lipnja u Chicagu te će igrati barem mjesec dana prije no što pokuša osvojiti Broadaway. 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved