ČETVRTAK NA PIF-U
17.9.2015. 0:03:30h
Hrabri mali lutko-junaci koji ne priznaju "ne"
Četvrtak na PIF-u nudi ponešto za najmanje, dašak klasike na nimalo klasičan način i pogled na budućnost lutkarstva
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Duga / UAOS

Nakon neodoljivog janjeta i beskrajno duhovitih cirkusanata, začudno toplih i domišljatih malog žutog i malog plavog, PIF u četvrtak nastavlja u istom ritmu.

U 11 sati u ZPC-u dan otvara "Mali Häwelmann", Kazališta noći iz Njemačke, koji nikako ne želi zaspati. Svi mali Hawelmanni, brzo u ZPC!

 Nakon nespavala slijedi čista klasika. Na nimalo klasičan način. U 13 sati na Sceni Travno na rasporedu je "Ljepotica i zvijer", Državnog kazališta lutaka Gabrovo, kroz oči... ogledala. Ogledalce, ogledalce, tko je... pardon, kriva priča.

 

Za kraj dana prava lutkarska poslastica Umjetničke akademije u Osijeku - "Duga". Predstava je to o kamenju u glavama, (ne)dohvatljivim dugama u nama i oko nas i jednoj Srni koja ne priznaje "ne". Na rasporedu je u ZPC-u u 19:30 i 21:30 sati.

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2020, All rights reserved