PRIJAVE ZA RADIONICE DO 23.9.
U Zagreb stiže najpoznatija casting direktorica u regiji
U Zagreb stiže najpoznatija casting direktorica u regiji koja je, između ostaloga, radila casting za "Skyfall", a kod nas će održati radionice i predavanja za različite dobne skupine
Objavljeno: 11.9.2015. 5:42:22
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Audicija / flickr.com

Timka Grahić castingom se bavi već 10-ak godina. Članica je Međunarodne mreže kasting direktora (International Casting Directors Network – ICDN) i Casting Society of America – CSA. Ima bogato iskustvo rada na castingu za razne filmove, a neki od najpoznatijih su: "Otok ljubavi", Jasmile Žbanić, "Djeca", Aide Begić, "Skyfall", Sama Mendesa, "U zemlji krvi i meda", Angeline Jolie i "Cirkus Columbia", Danisa Tanovića.

U Zagrebu će s kolegicom Kristinom Jakšić Balaž održati tri casting radionice u sklopu svoje organizacije KOF (KidzOnFilm), a u suradnji saTeatrom Tirena.

Radionice su namijenjene profesionalnim i mladim glumcima, studentima i srednjoškolcima, mlađim i starijim osnovnoškolcima, a kandidati će biti podijeljeni prema dobi i profesionalnom iskustvu. 

Radionice će se održati u prostoru Teatra Tirena, Kačićeva 6a, 26. i 27.9. 2015 u različitim terminima. Kotizacija za radionicu iznosi 200 kn. Prijaviti se možete mejlom na kof.casting@gmail.com najkasnije do 23.9. 2015.