"TRI PRAŠČIĆA", 20. RUJNA
Teatar PocoLoco humanitarnom predstavom pomaže migrantima
Teatar PocoLoco 20. rujna na Ribnjaku odigrat će humanitarnu predstavu "Tri praščića" za one kojima trenutno nije do kazališta, već do golog preživljavanja - migrante
Objavljeno: 4.9.2015. 2:33:41
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Teatar PocoLoco - ahora / www.facebook.com/pages/Teatar-PocoLoco

Naš najšarmantniji mladi teatar, prepun odličnih ideja, projekata i društvene svijesti, Teatar PocoLoco, odlučio je ne okrenuti glavu pred pitanjem migranata, već im bez puno mudrovanja pomoći.

Svoj obol dat će slanjem u Beograd novca od prodaje ulaznica za predstavu "Tri praščića", koju će odigrati 20. rujna na Ribnjaku. Dragi nam Pocolocosi ujedno pozivaju i ostala kazališta da učine isto. No, da mi ne trošimo riječi, objavljujemo Facebook obavijest Teatra PocoLoco.

"Dragi ljudi: ide nam dobro, imamo puno više no što primjećujemo i što nam treba te je došlo vrijeme da dio vratimo natrag. Bez velikih riječi. Samo akcija! 20. rujna igramo "Tri praščića" i sav novac šaljemo u Beograd da malo pomognemo migrantima. Hvala Ribnjaku što je donirao prostor. Hvala umjetnicima koji su donirali svoj rad. Pozivamo sva kazalište, velika i mala; ovisna i neovisna; za velike i male, da se pridruže akciji. Sad! Ahora!"