OD 22. PROSINCA
17.12.2015. 7:48:39h
Legendarni "Maratonci trče počasni krug" u Kerempuhu
Kultni komad Dušana Kovačevića u Kerempuhu će režirati Iva Milošević, a premijerno će biti izveden 22. prosinca
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Maratonci trče počasni krug / kazalistekerempuh.hr

Komad "Maratonci trče počasni krug" Dušan Kovačević je napisao 1972. godine na trećoj godini studija dramaturgije, a u društvo klasika lansirao ga je desetak godina kasnije istoimeni film u režiji Slobodana Šijana.

U žarištu te crnohumorne tragikomedije je loza Topalovića, najslavnijih fikcijskih pogrebnika, koja se proteže od starudije Pantelije do mlađahnog, progresivnog i opasno zaljubljivog Mirka.

Predstavu će režirati jedna od najtraženijih redateljica ovih prostora, Beograđanka Iva Milošević, a u ulogama će se naći Vilim Matula, Elizabeta Kukić, Nikša Butijer, Hrvoje Kečkeš, Luka Petrušić, Maja Posavec, Tarik Filipović, Filip Detelić, Mia Anočić – Valentić i Ivan Đuričić.

 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2019, All rights reserved