TEASE, TEASE, TEASER!
9.12.2015. 12:43:27h
Bacite pogled na Delbonovo "Evanđenje" prije praizvedbe
Uoči praizvedbe predstave "Evanđenje", Pippa Delbona, koja će se u zagrebačkom HNK održati u petak, 11. prosinca, pogledajte teaser predstave
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
"Evanđelje" / Mara Bratoš

U predstavi "Evanđelje" ugledni talijanski umjetnik, kazališni i filmski redatelj Pippo Delbono nizom prizora stvara kolaž scena u kojima se izvođači uz pomoć dijelova Evanđelja i poznatih elemenata pop kulture referiraju na krize i devijacije suvremenoga doba.

U predstavi sudjeluju članovi ansambla Drame i Baleta zagrebačkoga HNK: Nina Violić, Alma Prica, Mirta Zečević, Zrinka Cvitešić, Tatjana Hrvačić-Gašparac, Franjo Kuhar, Iva Mihalić, Vlasta Ramljak, Danijela Zobunđija, kao i članovi Orkestra i Zbora HNK-a u Zagrebu.

Uz njih u projektu sudjeluju i članovi kazališne skupine Pippa Delbona, koja uključuje društveno marginalizirane pojedince, poput, Bobňa koji je nijem, Nelsona Lariccie koji je beskućnik te Gianlucu Ballarea koji ima Downov sindrom – sve redom dugogodišnji Delbonovi suradnici.

Prije petkove pretpremijere zavirite u predstavu kroz teaser u nastavku:

 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2019, All rights reserved