SC, 19.-23. RUJNA
27.8.2015. 1:54:21h
Ganz novi festival traži ganz nove kritičare
Natječaj je otvoren za sve koji ne žele pasivno promatrati kazališni i izvedbeni čin, već aktivno sudjelovati u njegovom seciranju
Ganz novi festival / sczg.unizg.hr

5. Ganz novi festival, međunarodni festival razvojnog kazališta, održat će se od 19. do 23. rujna u Studentskom centru.

Zainteresirani za aktivno i kritičko praćenje festivala mogu se javiti na sljedeći način: "Pošaljite do 10. rujna na edukultura.sc@gmail.com do dva primjerka svojih dosadašnjih (makar i neobjavljenih) kritičkih tekstova ili tekst do dvije kartice koji za temu ima (suvremeno) kazalište. Ostavite svoje ime i prezime te kontakt email za daljnje dogovore".

Za sve ostale, koji svoje stavove čuvaju samo za sebe ili birtijske ćakule nakon predstave, sve su predstave i ove godine besplatne. 

Više informacija o festivalu potražite ovdje.

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2019, All rights reserved