NADA U BOLJU BUDUĆNOST
26.8.2015. 6:20:55h
Orlando u rukama domaćeg dečka
Ovogodišnji Orlando dobio je 24-ogodišnji dubrovački glumac Nikola Baće za ulogu Vuka Konavljanina u trećem dijelu "Dubrovačke trilogije", "Na taraci"
Nikola Baće / Dubrovačke ljetne igre

Jedan od dramskih i književnih simbola Dubrovnika, Vojnovićevu "Dubrovačku trilogiju", režirao je Staša Zurovac, a Nikola Baće glumio je Vuka Konavljanina u trećem dijelu "Na taraci".

Ocjenivački sud za dramski program, u sastavu Željka Turčinović, Hrvoje Ivanković i Davor Mojaš, svoju odluku obrazložio je Baćinom svježom, sugestivnom te govorno i psihološki iznijansiranom kreacijom te nadom u neki novi naraštaj umjetnika koji će znati, htjeti i moći dostojno prezentirati amblematska djela dubrovačke dramske zaostavštine, koji je ovaj mladi glumac svojom izvedbom pružio. 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2019, All rights reserved