ČETVRTAK, 6. TRAVNJA
4.4.2017. 7:52:37h
Jake teatrološke snage na otvaranju 10. Malog Marulića
Deseti festival hrvatske drame za djecu Mali Marulić otvorit će u četvrtak 6. travnja umjetničko-stručni kolokvij 'Suvremeno hrvatsko dramsko kazalište za djecu'
Izvor: kritikaz.com
Autor: I. T.
Plakat 10. Malog Marulića / Promo fotografija

Umjetničko-stručni kolokvij "Suvremeno hrvatsko dramsko kazalište za djecu" održat će se na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu s početkom u 9.30 sati. U sklopu kolokvija izlaganjima na zadanu temu predstavit će se eminentni stručnjaci i autori Tomislav Zajec, dr. sc. Matko Botić, Jelena Kovačić, Magdalena Lupi Alvir, dr. sc. Iva Gruić, Saša Božić i dr. sc. Livija Kroflin.

U drugom dijelu dana održat će se okrugli stol na kojem će sudionici izlagači i gosti razgovarati o suodnosu dramskog teksta i dramske izvedbe, autorstvu predstave te kriterijima selekcije predstava za festival Mali Marulić. Kolokvij je otvoren za goste, a moderirat će ga Jasen Boko, dramaturg i producent u splitskom HNK-u. 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2019, All rights reserved