U AMBIJENTALNOJ PREDSTAVI
6.9.2015. 3:44:12h
Legendarni Gooniesi stižu na off-Broadway
Redatelj slavnog filma za djecu i mlade Richard Donner izjavio je da planira ponovo oživjeti Gooniese, no ovaj put u ambijentalnoj predstavi na off-Broadwayu
Izvor: Yahoo! Movies
Autor: Kritikaz.com
Goonies / YouTube Screenshot

Richard Donner izjavio je za Yahoo! Movies kako postoje planovi za postavljanjem Gooniesa na scenu, ali ne u klasičnom kazališnom prostoru, već u ambijentu na tragu događaja u filmu.

"Idemo na off-Broadway, ali ne u klasični kazališni prostor, već u skladište. Gledatelj u njemu neće sjesti na svoje mjesto i prepustiti se gledanju predstave, već će postati sudionik predstave u pokretu. Naime, glumci i radnja će se pomicati u prostoru, a za njima i gledatelji", objasnio je Donner koncept na tragu srednjovjekovnih mansija.

Poznavajući radnju filma i njušeći želju redatelja za autentičnošću, pretpostavljamo da će mansije i putovi među njima biti na tragu kanalizacijskih punktova i raznih podzemnih kanala. Čisti tulum i za glumce i za publiku!

No ne pakirajte već kofere za New York! Pustite ih iz ruku, jer još će proći minimalno godinu dana prije početka projekta, objasnio je Donner. 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2018, All rights reserved