ZA STRUČNO USAVRŠAVANJE
4.9.2015. 23:09:34h
Kazalište Trešnja traži osam glumaca!
Gradsko kazalište Trešnja traži osam glumaca za stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa
Izvor: kritikaz.com
Autor: Kritikaz.com
Gužva / https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Flickr_-_moses_namkung_-_The_Crowd_For_DMB_1.jpg

Natječaj za stručno osposobljavanje u "dječjem HNK-u", kako se tepa najvećem zagrebačkom kazalištu za djecu, traje od 2. do 10. rujna, tako da još uvijek nije kasno uhvatiti mjesto na sceni uz Radovana Ruždjaka, Aleksandru Naumov, Tenu Jeić Gajski, Dariju Knez Rukavina, Tvrtka Jurića, Vandu Vujanić Šušnjar i ostale članove jakog Trešnjinog ansambla.

Natječaj je raspisan za diplomirane glumce, a kontakt mail za slanje životopisa i molbe za posao je onaj ravnateljice kazališta - visnja.babic@kazaliste-tresnja.hr. Sretno! 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2018, All rights reserved