OD UTORKA DO NEDJELJE
5.4.2016. 5:17:59h
10. KRADU - za sve i svakoga!
Od utorka 5. travnja do nedjelje 10. travnja na pozornici ADU održat će se jubilarni 10. KRADU - Kazališna revija Akademije dramske umjetnosti
Izvor: kritikaz.com
Autor: I. T.
"Tamara" / KRADU

Jubilarna 10. KRADU u svojem programu donosi jedanaest predstava, većinom premijernih izvedbi studentskih radova koji svojom raznolikošću u žanrovima i pristupima sugeriraju ovogodišnju ideju revije KRADU - kazalište je za sve i svakoga, stoji u najavi revije.

U sklopu revije moći ćete, između ostaloga, vidjeti predstave studenata režije Hane Zrnčić-Dim, Lovre Krsnika, Hrvoja Korbara, Ivana Penovića, Arije Rizvić i Tamare Dajmanović, autorske projekte Maje Ležaić i Nikoline Rafaj te Nikoline Medak i Danijele Vukadinović kao i ispitnu produkciju klase Renea Medvešeka

Ovogodišnja revija ugostit će i šest kazališnih akademija koje zajedno sa zagrebačkom čine Regionalnu mrežu akademija te će zajednička premijerna izvedba pod nazivom "Projekt: Pravda" zaokružiti ovaj međunarodni projekt.

Popratni program čine izložba kazališnih plakata, Dijalog ADU s aktualnim kazališnim temama i zanimljivih izvedbi. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Raspored programa pogledajte na Facebook stranici KRADU-a ili ovdje

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2019, All rights reserved