ZPC: "WE ARE IN THIS TOGETHER"
9.2.2016. 3:40:07h
One mogu sve, ali...
U produkciji „Kabineta“, 5. i 6. veljače u Zagrebačkom plesnom centru nastupile su autorice i izvođačice Ivana Kalc i Nika Mišković u predstavi "We Are In This Together"
Izvor: kritikaz.com
Autor: Olga Vujović
We Are In This Together / plesnicentar.info

Tekst u programu  pokušava nas usmjeriti prema temi, pa tako piše da predstava "We Are In This Together" „kreće od psihijatrijskog sindroma Folie a deux („inducirana psihoza“ ili „Ludilo u dvoje“), kada se sumanute ideje i ponašanje prenose s jedne osobe na drugu.“

Mogli bismo to prihvatiti kao impuls prema... e, da, prema čemu? Jer izvođačice Ivana Kalc i Nika Mišković su sjajne: pjevaju, plešu, oponašaju sve i sva – ali koja je svrha i poruka, teško je odlučiti. Nema početka niti kraja – predstava bi mogla trajati kratko i jako, jako dugo (traje oko sat vremena).

Problem je kada kreiraš vlastiti svemir, da pri tome uglavnom ne misliš ni na koga. A onda, zašto smo mi tamo sjedili i gledali  u njih? Zbog znatiželje? Suviška vremena? Ma, one su zbilja sjajne, ali danas nisam nekako od volje!  

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2019, All rights reserved