OVOGODIŠNJI CREME DE LA CREME
18.10.2016. 8:55:33h
Pobješnjeli Ganz novi kritičari samo za vas
Samo na Kritikazu čitajte odabrane kritike Pobješnjelog Ganz novog festivala koji se održao od 13. do 16. listopada u zagrebačkom Studentskom centru
Izvor: kritikaz.com
Autor: Igor Tretinjak
Pobješnjela Ganz nova publika / facebook.com/GanzNoviFestival

U vremenu u kojemu se ozbiljna kritička riječ maksimalno trivijalizira, brzinski nestajući, Ganz novi festival vrijedno i uz puno pažnje radi na razvoju kritičke ideje, odnosno Ganz novih kritičara i kritičarki.

Tako su i ove godine sastavni dio festivala uz brojne performanse i radionice bila mlada i nešto starija kritička pera koja su pažljivo pratila izvedbe, promišljajući, zapisujući i stvarajući nove kritičke ideje. I sve to uz Ganz novu promociju, platformu i nešto beskrajno rijetko u svijetu današnje kritike - Ganz novi honorar! 

Kako Kritikaz obožava kritički osviještene projekte i tekstove, odlučio je podržati Ganz nove kritičare objavivši kritički izbor iz ovogodišnjeg Pobješnjelog Ganz novog festivala te ćete u danima koji slijede moći uživati u tekstovima pera koja dolaze (ili su već tu negdje). 

 

ImpressumUvjeti korištenjaSuradnja sa portalomOglašavanje/Predstavljanje ponude
AUTORSKA PRAVA!

Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te s bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora navedenog uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali s izvorom Kritikaz.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem, odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se s uvjetima korištenja portala.

PRAVNA NAPOMENA!

Portal kritikaz.com koristite na vlastitu odgovornost.

© Domagoj Skledar & Igor Tretinjak, 2015 ~ 2019, All rights reserved