KLIKER FESTIVAL: RADIONICA KREATIVNOG PISANJA
Pitaš se kakav je osjećaj kritizirati s dopuštenjem? Prijavi se i saznaj!
U sklopu Kliker festivala 16. i 17. travnja održat će se Radionica kreativnog pisanja u kojoj će mladi zaljubljenici u kazalište i ples naoštriti svoje poglede i pera i pod vodstvom Igora Tretinjaka i Dejana Košćaka napisati prve kazališne kritike
Objavljeno: 6.4.2016. 2:15:24
Izvor: kritikaz.com
Autor: I. T.
Pisanje kritika - čisti gušt! / flickr.com

Ovogodišnji Kliker festival, koji će se kao dio Platforme HR održati od 11. do 17. travnja u Zagrebu, bogatiji je za Radionicu kreativnog pisanja, koja će se održati u subotu i nedjelju, 16. i 17. travnja. Radionicu će voditi Igor Tretinjak i Dejan Košćak, koji će u mladim kazalištarcima i zaljubljenicima u izvedbeni čin pokušati probuditi želju za oblikovanim kritičkim promišljanjem.

Sudionici radionice kroz praktično će iskustvo promatranja predstava, razgovor i pisanje o njima, proširiti svoja dosadašnja kazališna znanja i iskustva, razviti komunikacijske vještine, upoznati umjetničke procese i upotpuniti doživljaj gledanja predstava. I ne samo to! Sve napisane kritike objavit ćemo na našem portalu te će vječno živjeti u ovom našem čudnovatom virtualnom svijetu. 

Radionice su namijenjene mladim ljudima od 10 do 14 godina starosti i održavat će se u prostorijama plesnog centra Tala 16.4. od 12 do 16 h, i 17.4. od 10 h do 16 h.

Radionica i ulaznice na sve programe Kliker festivala su besplatni. Kotizacija za topli obrok za 2 dana iznosi 60,00 kn.

Svi zainteresirani za radionicu mogu se javiti na mail de.koscak@gmail.com, a više informacija o radionicama i voditeljima saznajte ovdje